Slaapexpertise en slaapcoaching voor bedrijven

Investeren in uw menselijk kapitaal

Annelies zag reeds duizenden slechte slapers, zowel in haar praktijk als in bedrijven. Slechte slapers maken meer productiefouten, zijn minder geconcentreerd en maken een sterk verhoogde kans op burn-out of ziekte.

 

Heeft u een plan van aanpak?

Het is belangrijk dat u als bedrijf preventief te werk gaat en een plan van aanpak klaar heeft om uw medewerkers zo goed mogelijk op te vangen en te begeleiden in geval van slaapklachten. Wij ondersteunen u hierbij en zorgen voor de juiste aanpak, op maat van iedere werknemer individueel of in groep.


Shiftwerkers leren slapen

Werknemers die in shiften werken ondervinden meer hinder op vlak van slaap in combinatie met hun dagelijks functioneren dan werknemers in dagdienst. Om deze werknemers te ondersteunen spreekt het voor zich dat hier gewerkt wordt met een specialist die het slaappatroon kan verbeteren. Een shiftwerker die niet goed slaapt heeft meer kans op:

  • Depressies
  • Hart- en vaatziekten
  • Maagdarmklachten
  • ...

Shiftwerkers in het bijzonder vinden het erg moeilijk om hun slaappatroon correct te organiseren zonder dat dit té veel invloed heeft op het privéleven.

Beperk de kans op burn-out, productiefouten en absenteïsme bij uw werknemers.
Contacteer ons voor uw persoonlijk voorstel.


U wenst deze behandeling te starten of wil meer informatie?

U kan ook bij Huis Midori terecht voor:

Mindfulness FOCUS training, Burn-out behandeling, Slaapexpertise, Jetlag & shiftwerk, ...