Slaapproblemen & slaaptraining

Behandeling slaapproblemen

In een slaaptraining leren we je op basis van cognitieve gedragstherapie CGT-i (CBT-I: Cognitive Behaviour Training-Insomnia) je slaapprobleem op een effectieve wijze aan te pakken.

Krijg weer vertrouwen in je slaap door het volgen van slaaptraining en laat je dag er niet meer door vergallen. Leer opnieuw controle krijgen over je slaap en start de behandeling van uw slaapprobleem


Slaapproblemen verhelpen met Start To Sleep!

Slaapexpert Annelies Smolders ontwikkelde zelf een online slaaptraining: "Start To Sleep". De persoonlijke wisselwerking tussen patiënt en therapeut staat bij Start To Sleep centraal. De technieken die je toepast tijdens de online slaapcoaching zijn hetzelfde als de CGT-i in de praktijk maar dan aangevuld met ACT, mindfulness en je krijgt ook dagelijks advies, persoonlijke, individuele opvolging en extra ondersteuning van Annelies.

Het is belangrijk dat je naast je slaapprobleem ook eventuele andere psychische klachten aanpakt. Kamp je enkel met een slaapprobleem en heb je ook geen medische klacht, dan is een intakegesprek vaak niet noodzakelijk en kan je de online slaapcoaching starten via www.starttosleep.be.

De training is zo ontwikkeld dat je gedurende 6 weken stap per stap, onder begeleiding van slaapexpert Annelies, je brein kan resetten en je ideale slaapduur weer kan herstellen of opbouwen. Je slaapt na de online slaapcoaching weer vlot in en door, zonder medicatie, zonder kopzorgen.

Is slaaptraining iets voor jou?

Ongeveer 80% van de deelnemers aan de slaaptraining, ervaart 6 weken na de behandeling geen slaapproblemen meer: beter in- en doorslapen en afbouw van slaapmedicatie. Volg je het advies en de persoonlijke slaapschema's en het advies van slaapexpert Annelies goed op, dan behoor je tot de 80% waarbij de therapie werkt.

 

Over slaapexpert Annelies Smolders

Annelies Smolders is niet verbonden aan één vast labo, noch aan een ziekenhuis maar samenwerking of doorverwijzing naar het juiste labo of specialist (indien nodig), wordt gegarandeerd.

 

 

Wil jij jouw slaapproblemen verhelpen?

Meld je aan om jouw online slaaptraining onder persoonlijke begeleiding van Annelies Smolders te starten, of bekijk de website voor meer informatie.

Wil je weten wanneer we groepssessies organiseren binnen de praktijk? Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina.


U wenst deze behandeling te starten of wil meer informatie?