Loopbaanbegeleiding

Waarom loopbaanbegeleiding?

Voel je je gestresseerd of overspannen door je werk? Heb je twijfels of vragen over je werk? Ben je op zoek naar meer plezier en voldoening in jouw job? Wens je je professioneel te heroriënteren en zoek je richting? Wil je graag uitzoeken welke loopbaankeuzes je best maakt? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou.

Ga terug fluitend en gelukkig naar je werk dankzij de loopbaanbegeleiding van Huis Midori

Tijdens jouw traject loopbaanbegeleiding word je ondersteund bij het nemen van loopbaanbeslissingen. Je ontdekt welke competenties nodig zijn om je loopbaan zelf actief te sturen en leert hoe je deze kan ontwikkelen of verbeteren. Zo versterk je jouw positie op de arbeidsmarkt.

Je kan bij ons terecht met de loopbaancheque van de VDAB. Een traject van 4 uren kost jou dan 40 euro. Meer informatie over de voorwaarden, het gebruik en de aanvraag van de loopbaancheque vind je op de website van de VDAB.

Voor de loopbaanbegeleiding werkt Huis Midori samen met het loopbaancentrum Aures/Loopbaancoaching Vlaanderen.

Meer informatie vind je op de website van loopbaan coaching vlaanderen of contacteer Hilde Mortier op het nummer 0479 47 11 22 of per mail.

Wist je dat wij ook loopbaanbegeleiding aanbieden voor bedrijven? Neem contact met ons op voor meer informatie hierover!
U wenst deze behandeling te starten of wil meer informatie?